New menu

Het begin

De experimentele en lerende fase gaat terug naar 2012. Met een kleine Coffee Roaster thuis is de signature blend 801 ontstaan. In twee jaar tijd heeft dit leerproces zich doorgezet waarin we in 2014 onafhankelijk waren en we een pop-up Coffee bar opzette en de Coffee’s geroosterd werden in een splinternieuwe Giesen Coffee Rooster.

2012

DENF Coffees eerste roastery

Samenwerking

Daarna volgde de samenwerkingsfase; In Deze fase was het essentieel om samen te gaan werken met restaurants in en om Eindhoven en vanaf september 2014 hadden we enkele samenwerkingen waardoor we vanuit onze eerste locatie, een oud koetshuys alles konden organiseren.

2014

Volwassenheid

In februari ’15 breekt de fase volwassenheid aan. Na een paar maanden een fundament te hebben gelegd ging DENF Roasters of Coffee, want zo heetten we toen nog verhuizen naar een kunstenaars collectief. Op deze plaats boden zich meer klanten aan en hier hebben we ons tevens gericht op het geven van workshops en zijn we echt volwassen geworden.

2015

De Witte Dame

Laten we de volgende fase de gevestigde fase noemen, Juni 2016. Het licht brak verder door en zijn we wederom verhuisd naar onze huidige vestiging De Witte Dame. Deze keer iets groter, 230 m2 in de binnenstad van Eindhoven waar we naast de Roastery tevens een espressobar hebben neergezet met ontbijt, lunch en take away. Dit is de plek waar we thuishoren en we zijn compleet. Elke dag maken we opnieuw geschiedenis en we blijven doorleren, ontwikkelen en groeien.

2016

Proef onze vers gebrouwen coffee

Bezoek onze lokale coffeeshop en proef onze vers gebrouwen coffee.

Instagram

Instagram